Image default
Amenajare camera copilului Practic

4 teme de decorare pentru camere de adolescenţi

Amenajarea unei camere de adolescent nu este o sarcină uşoară având în vedere stilul capricios şi personalitatea mereu în schimbare a destinatarilor.

Un alt factor care face dificil de amenajat o astfel de încăpere constă în faptul că acest spaţiu trebuie să integreze mai multe funcţiuni distincte: somn, relaxare, studiu, hobby etc. În plus, toate aceste nevoitrebuie aduse sub aceeaşi umbrelă, care este tema de decorare. De obicei, tema de decorare se alege pornind de la pasiunile sau micile hobby-uri pe care le au utilizatorii încăperii, cum ar fi: sportul, muzica, arta, dansul, pictura, filmele, ştiinţele etc.

home-designing.com a realizat o colecţie cu imagini de camere pentru adolescenţi care reflectă 4 teme principale: artă, dans, muzică şi ştiinţă. Dar să le luăm pe rând.

Tema artă

Este uşor de dedus că această cameră aparţine unui adolescent pasionat de artă, îndeosebi de pictură. Pereţii sunt decoraţi cu picturi, iar încăperea integrează şi un spaţiu pentru pictat. Câtă creativitate!

Tema dans

Tablourile mari, reprezentând artişti de balet clasic, împodobesc pereţii acestei camere de adolescentă, iar culorile suave creează o atmosferă feminină. Toate aceste detalii decorative ar trebui să inspire o domnişoară pasionată de dans.

Tema Rockstar

O încăpere pe care orice pasionat de muzică (îndeosebi rock) o va admira. Într-o astfel de cameră poţi să exersezi în voie, dar şi să te simti ca la un concert, fără ca măcar să ieşi din cameră.

Tema ştiinţă

ADN-uri, molecule, caricatura lui Einstein şi multe alte detalii pot arăta interesul pentru ştiinţă.

Tema artă este preferata noastră. Voi ce temă aţi alege?

Sursa foto: www.home-designing.com

Dacă ți-a plăcut articolul, abonează-te la newsletter și vei primi în fiecare dimineață articole noi:

{{NewsLetter}}

Articole similare

Cinci sfaturi pentru locuinte mai luminoase

Georgiana Sfarlea

Décor vesel pentru tineri

Laura Ilica

Idei de amenajare a locuintei atunci cand ai o familie numeroasa

casamea.ro

Lasă un comentariu