Image default
Amenajare bucatarie Practic

3 sugestii de amenajare pentru baia de serviciu

Principalul obstacol in procesul de amenajare il reprezinta suprafata mica a baii. Trebuie sa luati in cont faptul ca in cei doar doi metri patrati trebuie sa incapa un vas de toaleta si o chiuveta, dar si alte accesorii indispensabile intr-o baie.

Companiile producatoare vin in intampinarea acestei probleme cu obiecte sanitare „speciale”. Prin acest termen se intelege o dimensiune redusa a chiuvetei, in deosebi, si o forma „ergonomica” care sa se potriveasca cu spatiul restrans.

Desi culorile inchise nu sunt recomandate spatiilor mici, negrul poate face minuni intr-o baie de servici. Apelati la finisaje precum mozaic, atat in cazul peretilor, cat si al pardoselei pentru a scoate in evidenta obiectele sanitare albe si a crea un joc interesant intre cele doua non-culori.

O alta sugestie este tapetul. Colorat, cu imprimeuri florale sau jucause, tapetul ofera personalitate baii de servici si iti va distrage atentia de la spatiul ingust in care te afli.

Pentru a da profunzime unei astfel de incaperi, vopseste peretele din spatele chiuvetei/oglinzii sau cel din spatele vasului de toaleta intr-o culoare indrazneata. In plus, baia ta mica nu va mai fi monotona. Adauga cateva accesorii dragute, si aceasta poate concursa cu baia clasica fara nicio problema.

 

 

Articole similare

Baie calda, luminoasa, relaxanta

Elena Virlan

Solutii de depozitare si organizare pentru o casa mai frumoasa

Elena Virlan

Sfaturi la mutarea în casă nouă

casamea.ro

Lasă un comentariu