Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

3 spatii mici, confortabile si atragatoare

Este adevarat ca atunci cand ai de-a face cu o locuinta de mici dimensiuni trebuie sa te gandesti de cel putin doua ori pana sa iei o decizie corecta in privinta amenajarii.

Avand la dispozitie elementele necesare, o suprafata de 2-3 metri patrati este mai incapatoare decat credeti. Stilul de amenajare, cromatica, finisajele, design-ul mobilierului, toate acestea sunt criterii importante in desavarsirea unui interior.

In majoritatea situatiilor, open-space-ul este prima si cea mai buna varianta. Fie ca vorbim de un open-space intre bucatarie si living/dining, fie ca ne referim la unul format din cele trei zone, acest tip de configurare este potrivit spatiilor mici. In primul rand, lipsa peretilor este un mare plus, deoarece atmosfera se mai „deschide”.

In al doilea rand, veti beneficia de o comunicare optima intre cele trei zone. In ceea ce priveste paleta cromatica, culorile neutre/pastelate sunt recomandate. Puteti folosi aceeasi culoare/mix de culori sau puteti alege diferite nuante, care sa se „invarta” in jurul unei singure culori, pe care sa le introduceti la nivelul finisajelor, accesoriilor si, evident, mobilierului.

Cele 3 spatii de mai sus sunt ilustrative pentru ceea ce am discutat mai sus.

 

 

 

 

Articole similare

O casa de vacanta chic

Anca Ghiorghiu

4 electrocasnice care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta

casamea.ro

Life&Style COPII

RL online

Lasă un comentariu