Image default
Proiecte si randari Solutii Constructive

3 proiecte de case montane

Casele construite în zone de munte şi înconjurate de pădure sunt ideale pentru relaxare şi încărcarea bateriilor. În astfel de case, eliberarea de stres poate fi garantată.

Astăzi, ne-am propus să vă prezentăm trei proiecte de case montane din lemn, cu detalii din piatră naturală. Dacă intenţionaţi să vă construiţi o reşedintă permanentă sau visaţi la o casă de vacanţă, aceste 3 proiecte vă pot ajuta să descoperiţi modelul care vi se potriveşte.

1. Cabană din lemn alpină

Fiind înconjurată de o pădure de pini, această cabană oferă o privelişte captivantă.  Farmecul construcţiei este dat atât de arhitectura exterioară, cât şi de materialele naturale din care e realizată. Interiorul se compune din următoarele funcţiuni: o cameră de zi luminoasă şi spaţioasă cu şemineu, bucătărie completă, zonă de luat masa, dormitor cu pat queen, baie cu cadă şi cabină de duş.

2. Cabană de familie

Această cabană a fost gândită pentru o familie cu copii. Interiorul prezintă următoarele caracteristici: dormitor cu pat dublu la parter, dormitor cu pat queen la mansardă şi încă două paturi pentru juniori, living cu şemineu pe lemne şi bucătărie modernă.

3. Cabană de familie cu mansardă locuibilă

Sursa foto: www.goodshomedesign.com

 

Articole similare

Se pot monta prize in baie?

Dan Mazilu

Cum sa inchei tranzactii imobiliare de la distanta?

Blitz Imobiliare

Noi freze de la Bobcat

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu