Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

3 plante Feng Shui care nu ar trebui sa lipseasca din casa ta

Pe langa obiectele de mobilier si cele decorative pe care le avem intr-o casa, este aproape necesar sa crestem si plante care sa dea viata locuintei noastre.

Indiferent daca locuiesti la casa sau la bloc, ai o multime de variante in materie de plante pe care sa le cresti in locuinta ta. Poti sa alegi modele multicolore sau copacei pentru a crea un colt de natura intr-una din incaperi, sa fie mai mici sau mai mari, puse in ghivece care sa se asorteze cu restul designului din casa, iar lista poate continua.

In afara de aspectul pe care il dau plantele intr-o casa, multe dintre ele curata si purifica aerul si mai mult decat atat, emana energie pozitiva, eliminand-o pe cea negativa.

Plantele sunt organisme vii si tocmai de aceea contribuie intr-un mod aparte la bunastarea unei case. De asemenea, in momentul in care devenim stapanii unei flori sau oricarei alte plante, trebuie sa avem foarte mare grija de ea si sa ii oferim conditiile necesare de trai.

In cultura Feng Shui florile sunt asociate cu gratia, iubirea si puritatea, si tocmai de aceea ne-am gandit sa iti prezentam 3 plante care sa iti aduca energia pozitiva in casa, in stil Feng Shui.

1. Bambusul norocos este o planta care se intretine foarte usor, tocmai pentru ca nu face flori. Dupa cum ii este si numele, tipul acesta de bambus atrage norocul atat in zona banilor, cat si a prosperitatii in relatia cu familia sau cu partenerul.

2. Orhideele sunt printre cele mai gratioase plante si simbolizeaza fertilitatea. De asemenea sunt cunoscute si pentru faptul ca aduc linistea si emana puritate si frumusete.

3. Golden Pothos este o planta foarte rezistenta, usor de intretinut si se spune ca alunga energiile negative. Frunzele ei sunt in forma de inimioare.

Articole similare

Cultivarea si divizarea Gerberei

RL online

Cum să îngrijești Cactusul Crăciunului

Alina Boicu

Cum sa cresti un lamai dintr-un sambure

Madalina Constantin

Lasă un comentariu