Image default
Home

3 mini-proiecte DIY cu hartie decorativa

Astazi, iti vom prezenta 3 mini-proiecte cu rezultate mari si foarte simplu de realizat.

1. Nu este indeajuns ca dressing-ul sau comoda ta sa arate bine decat la exterior. Atentia la detalii face diferenta in orice amenajare si, chiar daca aceasta idee nu va bucura privirea invitatilor, cu siguranta o va bucura pe a ta. Inveseleste interiorul comodei tale  cu ajutorul hartiei decorative. Alege modele colorate, cu imprimeuri vesele si lipeste-le pe suprafata sertarelor cu o banda dublu- adeziva. 

2. Esti pasionat de arta dar nu iti permiti sa investesti in tablouri scumpe. Iata o idee simpla care iti va transforma peretii intr-o adevarata „galerie”. Ai nevoie de cateva tablouri din panza alba pe care apoi sa le „imbraci” in hartie. Incearca sa gasesti mai multe modele dintr-o colectie sau sa faci un mix. Le poti lipsi tot cu banda dublu- adeziva, iar daca folosesti mai mult de un imprimeu pe un singur tablou acopera marginile acestuia cu panglica pentru un look delicat.

3. O idee asemanatoare este si aceea de a inrama un model dragut de hartie de buna calitate. Foloseste rame negre, subtiri, dar de diferite marimi, pentru un impact vizual puternic pe o suprafata colorata.

 

Articole similare

17 idei creative de suporturi pentru lumanari

Elena Virlan

Tipuri de corpuri de iluminat

Elena Virlan

Instalatiile de apa: probleme si solutii

Elena Virlan

Lasă un comentariu