Image default
Home

3 idei simple pentru o zi de Paste speciala

Ca sa nu fim luati pe nepregatite si sa ne intampinam musafirii cum se cuvine am gasit 3 solutii simple, insa inedite, menite sa ne transforme locuintele in spatii vii, sensibile.

 

  1. Avand in vedere ca este o ocazie oportuna de a sarbatorii si instalarea oficiala a primaverii, ar fi pacat sa nu profitam de frumusetea florilor din acest sezon. Un brat generos de lalele, narcise si levantica pentru un plus de culoare ar fi perfect pentru aceasta zi. Alege un suport atipic, vaza inalta ascunzand-o intr-un cosulet de nuiele.
  2. Acelasi cos in varianta mai mica se va dovedi foarte util si pentru oale colorate. Pentru un contrast placut alege sa schimbi culoarea traditionala, rosie cu una de primavara, lila.
  3. Ultima sugestie, cea mai simpla dintre toate am putea spune, este sa creezi un aranjament din crengi de copac inflorite. Pentru impact major, anima ramurile parfumate cu pasarele din hartie sau oua decorative. Anul acesta sunt la mare cautare ouale de prepelita. Mici, gingase si patate, ele vor completa decorul de sarbatoare.

Articole similare

Curcubeul din fata usii de la intrare

Georgiana Sfarlea

Zugravirea peretilor interiori cu vopsea lavabila

Elena Turcu

Invata cum sa sigilezi rosturile ca un profesionist

RL online

Lasă un comentariu