Image default
Home

3 idei simpatice de utilizare a paletilor

Folosit din cele mai indepartate timpuri, lemnul este un material versatil, oferind multiple posibilitati de utilizare in decor. O idee din ce in ce mai agreata de amatorii de DIY consta in utilizarea paletilor.

Citeste si: DIY: Cum sa iti faci mobila din paleti

Chiar daca sunt asociate cu stilul rustic, vintage sau country chic, piesele de mobilier si accesoriile realizate din paleti se pot integra si in alte tipuri de ambiente (modern, minimalist, clasic etc.). Persoanele care adopta stilul eclectic in amenajarea locuintei, se pot folosi de paleti pentru a crea un decor original. Iata 3 modalitati de a integra paletii in ambient.

Cadru pentru canapea

O canapea atipica, realizata din paleti, va deveni punctul de atractie al livingului. In plus, acest tip de canapea costa mai putin decat una noua, clasica.

Citeste si: 12 idei creative de utilizare a paletilor

Masuta de cafea

O masuta de cafea banala nu va atrage prea mult atentia. Insa un model realizat din paleti si dotat cu spatii de depozitare, cum este si cea din galeria foto, constituie un element de decor interesant, dar si foarte practic.

Suport pentru flori

Cu ajutorul paletilor se pot crea suporturi inedite pentru florile din balcon. Daca decorul este natural si degajat, suporturile din paleti se vo integra perfect in “peisaj”.

Articole similare

City of Helsinki illuminated once again

Sânziana Iaru

Cum sa transformi o comoda banala intr-un element de decor interesant

Elena Virlan

Peretii din caramida, mereu la moda

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu