Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

3 dininguri cu care cuceresti orice musafir

E adevarat ca „mancarea buna face toti banii”, insa nu trebuie sa ignoram modul in care arata zona de dining si atmosfera care intampina musafirii…

Concentrandu-ne mai mult asupra preparatelor si glumelor cu care sa ii binedispunem pe invitati, uitam ca locul de luat masa poate fi neconfortabil sau prea putin atragator. Spatiile inchise, aglomerate, obositoare sau prea banale atrag cel mai putin. Haideti sa descoperim 3 tipuri de dininguri fascinante si inspirationale.

Citeste si: 15 dining-uri colorate pentru amenajari clasice sau moderne

Dining natural

Mobilierul din materiale naturale creeaza o atmofera degajata si reconfortanta. Nu face exceptie nici cel de dining. De exemplu, un set de dining din lemn intr-o nuanta calda si cu lucratura frumoasa va atrage mai mult decat un model standard. In acest cadru se pot introduce tesaturi din bumbac, cosuri din rachita si alte elemente naturale.

Dining colorat

Asa cum arata cercetarile, culorile vesele aduc buna dispozitie si, uneori, cresc apetitul pentru mancare. Prin urmare, putem scoate diningul din anonimat prin alegerea unor elemente decorative care sa epateze prin… culoare.

Citeste si: 10 idei cool pentru un dining de primavara

Dining luminos

Atunci cand elementele de decor nu se remarca prin ceva anume, putem pune accentul pe lumina. Un dining amplasat intr-un spatiu care beneficiaza de multa lumina naturala sau care e iluminat intr-un mod inedit va fi parea aerisit, elegant si primitor.

Articole similare

Ce culori alegi pentru amenajarea balconului

Elena Virlan

In Bucuresti: apartament de 52 de mp decorat in stil vintage

casamea.ro

8 tipuri de tapet pentru toate gusturile

casamea.ro

Lasă un comentariu