Image default
Amenajari Interioare

3 bucatarii in culori solare

O bucatarie luminoasa si colorata va fi, in mod cert, mult mai primitoare, mai ales ca se „asorteaza” cu seninul zilelor de vara. Vestea buna e ca un astfel de decor se poate obtine usor daca incaperea respectiva detine ferestre mari, iar fundalul se bazeaza pe o cromatica deschisa.

Galben si imprimeuri florale

O alta modalitate de a obtine un decor dinamic in bucatarie este sa optezi pentru mobilier galben. Pe usile dulapurilor superioare poti folosi un print digital, care va contribui considerabil la crearea unui decor revigorant si totodata personalizat.

Orange, pentru un decor plin de vitalitate

Daca finisajele peretilor sunt albe sau intr-o nuanta foarte discreta, poti comanda un mobilier intr-o culoare puternica, cum ar fi portocaliu. Este o culoare solara, fresh, care va oferi distinctie bucatariei tale. Iti recomandam sa folosesti textile si accesorii pentru masa uni pentru a nu obtine un decor obositor din punct de vedere vizual.

Mobilier alb, accesorii colorate

Daca vrei ca bucataria sa fie dodata cu mobilier alb sau intr-o culoare mai discreta, poti opta pentru accesorii colorate, verzi sau rosii, pentru a anima atmosfera (ca in bucataria din imagine). In bucataria din imagine, rulourile intr-o nuanta de verde crud depasesc latura functionala prin aportul estetic si aerul fresh. Scaunele vopsite in diverse culori confera dinamism spatiului. Elementele care transforma bucataria intr-un loc vesel si plin de culoare sunt micile accesorii pentru masa: bolurile, canile si recipientele verzi, galbene si rosii. Acestea completeaza decorul si imprima ambientului o nota tinereasca si primitoare.

 

 

Articole similare

Atelierul Andei Roman

Luana Ibacka

Renovata si decorata minimalist

Laura Ilica

Apartamentul Andei

Laura Ilica

Lasă un comentariu