Image default
LifeStyle

3 aranjamente florale pentru living

Un buchet de flori in zona de living a casei poate schimba insa in totalitate atmosfera, prin crearea unei familiaritati pozitive, unui aer de acasa. Te invitam ca macar o data pe luna, sa testezi efectul wow pe care il poate avea un buchet de flori in sufrageria ta, atat asupra celor care iti calca pragul, cat si asupra atitudinii tale si starii generale de bine.

Cand alegem insa un buchet de flori pentru acasa, dorim sa cream un efect de senzatie, motiv pentru care trebuie sa avem in vedere designul interior si potrivirea florilor cu cromatica, astfel incat buchetul sa nu se transforme intr-o prezenta agresiva. 

1. Pentru un living cu design minimalist intr-o culoare deschisa, alb, bej, gri deschis, alege un buchet multicolor, care va inviora camera si va umple de energie si optimism intreaga casa.

2. Pentru un living cu design modern in culori tari, cu pereti colorati intens, cu rosu, galben, bleumarin, opteaza pentru un buchet proaspat si delicat de irisi albi, care creeaza un contrast misterios si elegant.

3. Daca in camera ta de zi ai imbinat contraste de culori calde, bejuri, nuante de wenge, griuri sau chiar negru, poti aduce un plus de romantism cu un buchet exotic si misterios cu orhidee, trandafiri, lalele si anthurium.

Foto: www.floria.ro

Articole similare

Saltelele kika, drumul catre somnul tau odihnitor

Catalina Coca

Mini-tarte cu crema de ciocolata

de la cititori

Tarta cu branza dulce

Revista Domus

Lasă un comentariu