Image default
Home

25 de tavane cu personalitate

Subapreciatul tavan poate transforma insa radical aspectul si atmosfera unei incaperi, daca te hotarasti sa ii acorzi mai multa atentie, optand pentru culori diverse sau pentru modele originale.

Un tavan din casete da multa eleganta si distinctie unei incaperi, mai ales cand asortezi culoarea grinzilor cu cea a mobilei si a tamplariei. Asta nu inseamna ca nu poti experimenta cu succes si combinatii indraznete de culori si materiale in aranjarea tavanului.

Desi grinzile din lemn sunt atribuite, de obicei, stilului rustic, ele se pot ridica la nivelul oricarui stil de design interior. Un tavan din grinzi va da un aer rustic unei bucatarii, dar un tavan din casete va da o nota sobra unui living sau unui birou.

Cu un tavan realizat complet din lemn, cu sau fara grinzi, poti crea un efect halucinant in orice incapere. Mai mult, poti scoate in evidenta tavanul alegand nuante deschise pentru celelalte elemente din camera.

Nu doar lemnul te ajuta sa-i dai tavanului un aspect inedit. Un model de zugraveala in dungi poate face dintr-un dormitor cuminte un spatiu modern si neconventional. Poti alege culorile tavanului in acord cu nuantele dominante ale incaperii sau poti delimita cromatic tavanul optand pentru culori diferite.

Forma tavanului are propria sa contributie in crearea atmosferei unei incaperi. Fie ca vorbim de un tavan arcuit sau de un tavan ornamental, trebuie sa recunoastem rolul important pe care il poate avea tavanul in conturarea stilului unei incaperi.

Fotografiile din galeria de mai sus iti vor oferi, cu siguranta, suficienta inspiratie pentru a te face sa vezi in tavan un potential imens.

 

 

Articole similare

Oglinzi cu rame în stil marin

Lucia Lazar

Cum se monteaza un perete despartitor

casamea.ro

Cât de important este somnul pentru sănătatea organismului?

casamea.ro

Lasă un comentariu