Image default
Practic

25 de bucatarii fascinante cu rafturi deschise

Stim ca exista tendinta de a ascunde cat mai bine ustensilele si vasele in dulapuri si sertare pentru a pastra aspectul aerisit al bucatariei. In acest articol insa, vrem sa va convingem ca accesoriile la vedere pot contribui la decorarea si personalizarea bucatariei si nu la aglomerarea acesteia.

Daca veti accesa galeria foto, suntem siguri ca apoi va veti gandi de doua ori inainte de a alege un mobilier dotat doar cu rafturi inchise. Chiar si intr-o bucatarie mica puteti alege astfel de rafturi, cu conditia sa fie amplasate strategic.

Citeste si: Cum puteti utila si decora bucataria in acelasi timp

Rafturile contribuie la definirea designului bucatariei. Acestea pot fi simple, cu lucratura manuala sau in forma de polite, pot fi realizate din lemn, PAL, sticla, ceramica sau metal. Cu alte cuvinte, exista nenumarate solutii de a integra rafturile in ansamblul de mobilier, astfel incat sa obtineti un decor unitar si cu personalitate.

Nu in ultimul rand, ustenstilele, vasele si ingredientele de gatit la vedere vor anima bucataria. Priviti galeria foto si va veti convinge singuri.

Sursa foto: http://decoholic.org

Articole similare

Trucuri pentru imbunatatirea functionalitatii unei incaperi

Constantin Stefan

Top 10 greseli de evitat in proiectele de bricolaj – Partea 1

Alexandra Petraru

9 bai cu accente masculine

Olivia Vereha

Lasă un comentariu