Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

22 de idei pentru un decor de toamna

Toamna aduce dupa sine multe schimbari, inclusiv in decor. In locul culorilor energizante de vara, cum ar fi albastru, turcoaz, fucsia etc., sunt binevenite culorile mai temperate, cum ar fi nuantele de maro, rosu, orange, galben si aramiu.

De asemenea, decoratiunile de inspiratie marina pot fi inlocuite cu cele care sa prezinte motive automnale sau cu obiecte decorative handmade din frunze si flori de sezon. Aceste elemente naturale pot fi inserate in decor in multe alte moduri: expuse in vase din sticla transparenta, ca decoratiuni pentru masa, in forma de coronite pentru usi etc.

Citeste si: Decoratiuni de toamna

Toamna este un anotimp bogat, iar fructele pot deveni ele insele obiecte de decor. O tava sau un bol umplut cu fructe de sezon (struguri, mere, pere), va inlocui cu succes un obiect de decor din living, dining sau bucatarie.

Citeste si: Decor de toamna – idei usor de pus in practica

Cu putina imaginatie, orice planta, fruct sau leguma se poate insera in ambient. Crengutele, porumbul, ghindele, dovlecii reprezinta o reala “materia prima” pentru decoratiuni de efect. Ganditi-va doar la dovleci in cate moduri pot fi decorati sau taiati si integrati in amenajare!

In galeria foto va punem la dispozitie o colectie cu 22 de decoruri de toamna care sa va inspire! Succes!

Articole similare

Stai la bloc? Iata cum poti sa-ti usurezi viata

casamea.ro

Podea din tocatoare de branzeturi intr-o ferma olandeza

Georgiana Sfarlea

Parfum de vacanta intr-o cabana la munte

casamea.ro

Lasă un comentariu