Image default
Amenajare camera copilului Practic

2 camere de adolescenti amenajate la mandarda

Spatiile atipice dau multe batai de cap atunci cand urmeaza sa fie amenajate, mai ales daca urmeaza sa fie utilizate de copii sau adolescenti. Astfel de incaperi trebuie sa acopere mai multe nevoi, prin urmare, sa joace mai multe roluri.

In acest articol va prezentam 2 camere atipice de mansarda amenajate pentru adolescenti. In prima camera este de remarcat faptul ca spatiul este foarte bine valorificat, spatiile de depozitare (care gazduiesc o colectie bogata de carti) extinzandu-se pana la tavan.

Citeste si: Amenajare inteligenta intr-o camera de adolescent

Biroul a fost amplasat aproape de fereastra, pentru ca utilizatorul sa beneficieze cat mai mult timp de lumina naturala. Zona de dormit (patul) a fost stabilita in zona cu tavanul inclinat, care, primind mai putina lumina, devine un loc numai bun de relaxare si somn.

Interesanta este si fereastra in forma de triunghi, care se adapteaza configuratiei incaperii si care ofera lumina discreta. Amenajarea acesti incaperi a fost proiectata de Alex Gore.

Citeste si: 5 camere contemporane pentru adolescenti

A doua camera de adolescent are un aer aerisit, dar usor sofisticat datorita elementelor de design elegante si elaborate. Biroul si spatiile de depozitare au fost create pe o treapta superioara, in timp ce zona de relaxare a fost amenajata pe un nivel mai jos.

Conceptul de amenajare a avut in prim plan crearea unui spatiu aerisit si calm, proprice pentru concentrare. Proitectul de amenajare a fost realizat de Team 7.

Citeste si: Amenajare sofisticata pentru o adolescenta

Articole similare

Cum să faci flori din hârtie

casamea.ro

Renovare de nota 10 pentru o bucatarie

Catalina Coca

Decor exotic, din natura

Oana Voicu

Lasă un comentariu