Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

18 modele de birou care va pot face sa iubiti munca de acasa

Daca ati decis sa lucrati doar de acasa, atunci aveti nevoie de cateva idei creative pentru amenajarea si organizarea biroului astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate.  

In primul rand, este necesar sa gasiti locul potrivit pentru amenajarea biroului. Puteti aloca o camera in acest sens sau sa utilizati un colt al unei camere. Conditia este ca spatiul respectiv sa fie linistit, luminos si suficient de mare pentru a putea amplasa o masa, un scaun si cateva unitati de depozitare. Atentie! Cel mai important element este scaunul, care trebuie sa fie ergonomic si sa va sustina corect coloana.

Citeste si: 6 sfaturi pentru amenajarea biroului de acasa

Apoi, trebuie sa luati in calcul sursele de lumina naturala si artificiala. Daca este posibil, amplasati biroul aproape de o fereastra sau intr-un loc in care patrunde lumina naturala. Lumina artificiala este la fel de importanta, uneori fiind necesar si un iluminat local (lampa de birou) pe langa cel general.

Un alt aspect important sunt corpurile de mobilier pentru depozitare. Acestea trebuie sa fie incapatoare, dar sa nu aglomereze excesiv spatiul. De aceea, mai indicate sunt rafturile suspendate, care nu ocupa spatiu la sol.

Citeste si: 10 idei de design pentru biroul de acasa

Nu in ultimul rand, biroul trebuie sa fie in ton cu stilul de amenajare adoptat. Daca amenajarea este realizata in stil modern, optati pentru un mobilier modern sau minimalist. In galeria foto veti descoperi 18 modele de birouri moderne care va pot inspira in alegerea variantei potrivite pentru biroul de acasa.

 

Articole similare

Gradina desteapta de apartament – cel mai simplu mod de a creste plante aromatice acasa!

Alexandra Petraru

Gradina familiei Tatoiu

Madalina Craciun

Intretinerea gradinilor in luna iunie

casamea.ro

Lasă un comentariu