Image default
Amenajare camera copilului Practic

18 idei de decorare a camerelor de baieti

O regula importanta in amenajarea camerei copilului este sa tii cont de nevoile de confort si functionalitate, dar si de gusturile acestuia.  

Un personaj de desene animate sau de basm, un automobil sau vietuitoarele subacvatice pot constitui tema centrala in jurul careia sa se realizeze amenajarea. Atunci cand micutul are multe pasiuni, amenajarea camerei sale este mult mai usor de realizat.

Citeste si: 17 idei pentru amenajarea unei camere de baieti

Daca nu ai gasit o modalitate de a transpune in designul incaperii imaginatia sa “salbatica”, poti gasi o sursa de inspiratie in galeria foto. Vei descoperi idei de design creative si originale pe care le poti materializa astfel incat sa obtii un decor captivant si special.

Aceste camere de baieti funky nu sunt doar frumoase si amuzante, ci si foarte practice, oferind in acelasi timp si solutii interesante de depozitare.

Citeste si: Ponturi pentru amenajarea si decorarea camerelor pentru copii

In incheiere iti sugeram ca, indiferent de tema de la care pornesti, sa te axezi pe culori puternice si vesele pentru a stimula inteligenta si creativitatea baietelului. Si, nu in ultimul rand, alege un mobilier ergonomic pentru a beneficia de spatii de depozitare suficiente, dar si de loc de joaca.

Articole similare

Bucatarie mica si simpatica intr-un apartament open-space

Elena Virlan

Cum poti transforma un grup sanitar intr-o baie functionala

Elena Virlan

7 living-uri pregatite de sarbatoare

Catalina Coca

Lasă un comentariu