Image default
Amenajare camera copilului Practic

17 idei pentru amenajarea unei camere de baieti

Camerele de baieti sunt la fel de pretentioase ca si cele de fete, chiar daca nu implica fundite si lucruri roz. Din punct de vedere cromatic, cel mai des intalnite culori sunt albastru, rosu, alb, gri sau maro, asadar culori mai reci decat in cazul dormitoarelor feminine.

Ca si stiluri, stilul maritim, aviatic sau industrial se numara printre recomandarile noastre fiind abordari moderne, ideale pentru camerele de baieti. Insa, stilul poate fi influentat foarte mult de pasiunile celui mic, cum ar fi sporturile, domeniul auto, fizica, lucruri pe care le puteti                „exploata”  la nivel vizual prin intermediul mobilierului, finisajelor, dar mai ales al accesoriilor, acestea din urma fiind mai usor de gasit.

Pentru siguranta copiilor este sa bine sa folositi materiale de calitate si, in functie de varsta lor, masuri de siguranta. Nu uitati de birou care nu trebuie sa lipseasca din dormitor si de spatiile de depozitare. Cei mici aduna multe lucruri in general, pe langa haine, rechizite si jucarii ce trebuie si ele pastrate in ordine. De aceea, dati o fuga la magazinele home & deco si cumparati cutii si cosuri de diferite dimensiuni. Sunt foarte folositoare si nici la capitolul design nu dau gres.

 

Articole similare

Un dressing nou si mai multa ordine

Elena Virlan

Unele imbunatatiri pe care dorim sa le aducem casei noastre nu sunt pe deplin justificate

casamea.ro

Patul matrimonial

Dan Mazilu

Lasă un comentariu