Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

19 idei de decorare a semineului de Craciun

Semineul reprezinta un element de decor care ofera incaperilor caldura si personalitate. Daca te numeri printre persoanele care beneficiaza de semineu, perioada sarbatorilor este momentul potrivit de a-l transforma intr-un important punct de atractie.

In ceea ce priveste decoratiunile pentru semineu, optiunile sunt vaste, iar multe dintre ele presupun costuri mici. Cu alte cuvinte, poti folosi elemente naturale (ghirlande verzi, conuri de brad, portocale etc.) pentru a contura un aranjament atragator deasupra si in jurul semineului.

Citeste si: Decoratiuni de sarbatoare pentru semineu.

Intr-un spatiu elegant si pretios, poti alege decoratiuni glamour sau in culori vibrante (rosu, mov, albastru, turcoaz) pentru decorarea semineului. Decoratiunile aurii si argintii sunt de mare efect intr-un astfel de interior.

Daca nu iti doresti sa investesti in ornamente bogate sau sofisticate, alege o tema simpla, “ingrediente” naturale si obiecte pe care le ai deja in casa (felicitari de Craciun, ciorapi, borcane din sticla etc.) deoarece vor avea efecte nebanuite in decor. Nu trebuie decat sa fii creativ si sa-ti lasi imaginatia sa curga…

Citeste si: Idei de decorare pentru sarbatori

In galeria foto iti oferim 17 variante de decorare a semineului, in stiluri si culori diferite, care sa te inspire. Enjoy!

Articole similare

Casele in forma de baloane

Elena Virlan

Efectele speciale ale tencuielilor decorative

Elena Virlan

Casa de 86 mp

Luana Ibacka

Lasă un comentariu