Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

17 bai cozy cu elemente din lemn

Lemnul este un material placut care ofera caldura si noblete oricarui interior. Asa se explica de ce designerii de interior au extins posibilitatile de utilizare ale lemnului chiar si in spatiile umede, cum ar fi salile de baie.

Daca v-ati obisnuit sa auziti de finisaje, mobilier sau obiecte sanitare din lemn doar in bai rustice sau traditionale, ei bine, pana si cele mai minimaliste si futuristice bai contin numeroase suprafete sau elemente din lemn.

Citeste si: Finisaje din lemn pentru baie

Iar amenajarile semnate de designeri celebri ne confirma ca exploatarea acestui material in salile de baie este binevenita. Lemnul completeaza foarte bine alte materiale, cum ar fi piatra, placile ceramice, caramida etc. și, in plus, creeaza o atmosfera cozy intr-un spatiu de altfel rece.

Singura conditie pe care o impune lemnul consta in tratarea prealabila a acestuia pentru a face fata umezelii constante. Acest material poate fi utilizat pentru pardoseala (parchet, dusumea etc.), pereti (partial cu lambriuri sau total cu panouri ) sau tavan.

Citeste si: 10 cazi din lemn pentru bai romantice

Mobilierul din lemn se integreaza foarte bine intr-o baie clasica, oferindu-i eleganta si personalitate. Dimpotriva, in baile futuriste, acest material se regaseste la detaliile decorative sau la obiectele sanitare.

Va lasam sa admirati o frumoasa colectie de bai amenajate cu ajutorul lemnului. Speram sa va placa si sa va inspire.

 

Sursa foto: www.architectureartdesigns.com

 

 

Articole similare

Bai policrome

Elena Virlan

Un colt de relaxare in gradina

casamea.ro

Bucatarie spatioasa, practica si primitoare

Elena Virlan

Lasă un comentariu