Image default
Home

15 solutii inedite: placarile din piele naturala: un finisaj extravagant

O casa cu peretii imbracati in piele si cu pardoseli din acelasi material nu doar ca este un exemplu de originalitate, dar devine expresia elegantei, a inovatiei si a frumusetii. Pielea este prelucrata cu absolut orice model se doreste, iar din punct de vedere cromatic, posibilitatile sunt nelimitate. Senzatia pe care o lasa o camera care are podelele imbracate in piele este de senzualitate si rafinament.

Pielea este extrem de fina si a fost tratata pentru a rezista la umezeala si la praf, iar intretinerea este foarte simpla. Designerii Studio Insign sustin ca o locuinta care este placata cu piele este expresia pura a designului si a inovatiei. Evident, stilul clasic este cel care poate aborda astfel de finisaje, in special daca modelul este mai sofisticat. In schimb, intr-un interior modern puteti alege culori „stridente” si imprimeuri simple.

Mai mult, se preteaza in toate camerele unei locuinte, mai putin in bucatarie si baie. Noi va recomandam aplicarea lor in dormitor, living sau hol. Daca vi se pare „prea mult”, va puteti limita la un singur perete pe care sa il „imbracati” in piele. In felul acesta, atmosfera ramane „aerisita”, iar incaperea se va bucura de un element decorativ inedit.

Articol realizat cu sprijinul Studio Insign

Foto: www.galeriilenoblesse.ro

Articole similare

17 idei creative de suporturi pentru lumanari

Elena Virlan

6 lavoare din piatra naturala care dau personalitate unei bai moderne

casamea.ro

Avantajele tamplariei din lemn stratificat

Elena Virlan

Lasă un comentariu