Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

15 pernute decorative pentru un decor original

Pernele reprezinta o necesitate atunci cand vine vorba de dormitor, insa in camera de zi sunt utilizate aproape exclusiv in scop decorativ. Tocmai acesta este motivul pentru care iti recomandam sa alegi pernute unicat, cu ajutorul carora poti crea un decor surprinzator.

In primul rand, renunta la pernutele clasice, din tesaturi simple si alege modele spectaculoase, originale, nonconformiste. Pernutele mici, unicolore nu mai atrag atentia decat daca sunt utilizate in contrast puternic cu restul accesoriilor din incapere sau daca amenajarea este simpla, minimalista si impune accesorii in acelasi stil.

Magazinele de home & deco pun la dispozitie pernute decorative cu imprimeuri inedite (staruri, masini, plante exotice, cladiri celebre etc.), cu ajutorul carora poti completa decorul de acasa. In cazul in care amenajarea este complexa sau intr-un stil mai putin abordat si nu gasesti pernute adecvate, cea mai buna solutie este confectionarea unor fete de perna originale, cu care sa scoti decorul din anonimat.  

Daca nu ai inclinatii catre bricolaj, contacteaza o persoana pasionata de DIY care sa-ti realizeze pernutele la care visezi. Vei fi surprinsa cat de usor poti transforma decorul cu ajutorul unor pernute inedite. In galeria foto iti oferim 15 modele de pernute fascinante, care te pot inspira.

Articole similare

Concept de amenajare atipic intr-un apartament mic

Elena Virlan

Noua tendinta pentru bai: partitiile de dus cu metal negru

Ana Mincu

Piese de mobilier din paleti de lemn

Olivia Vereha

Lasă un comentariu