Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

15 modele de leagane pentru curte sau gradina

Leaganul reprezinta o modalitate placuta de a te relaxa, dar si un element decorativ care completeaza designul gradinii. Indiferent de stilul, suprafata si scopul unei curti, leaganul poate fi integrat usor in estetica acestui spatiu.

Initial, leaganele erau construite din sfoara si bucati de scandura si aveau un aspect rudimentar. Cei care au copilarit la tara poate isi mai amintesc leaganele improvizate in curtile bunicilor.

De-a lungul timpului, aceste obiecte s-au diversificat foarte mult din punctul de vedere al designului si al materialelor din care sunt construite. In prezent, exista leagane din lemn, metal, textil, in forma de hamac etc.

De asemenea, exista si modele de leagan tip pergola pentru plantele cataratoare. Acest tip de leagan joaca un dublu rol in gradina: loc de relaxare si suport pentru plantele agatatoare. Indragostitii sau visatorii pot opta pentru un astfel de leagan deoarece ofera gradinii un aspect romantic.

 

In galeria foto va punem la dispozitie si alte modele atragatoare care va pot inspira in achizitionarea sau construirea leaganului perfect pentru gradina voastra.

Articole similare

Cum alegi culorile pentru fatada casei

Elena Virlan

Transparenta si confort hi-tech – ALKS

RL online

Surse de incalzire suplimentare

RL online

Lasă un comentariu