Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

15 idei simple, dar spectaculoase de a decora cu frunze

Oricat de frumos ar fi amenajata casa, peste un timp tot simti nevoia de a face o schimbare in decor, mai ales atunci cand treci de la un sezon la altul.

De exemplu, culorile racoroase si decoratiunile marine nu se mai “asorteaza” cu zilele reci si ploioase de toamna. Dimpotriva, iti doresti o atmosfera mai calda, mai primitoare, mai homey. De cele mai multe ori, asociezi ideea de decorare cu cea de costuri financiare, fapt care iti blocheaza orice initiativa.

Citeste si: Decor de toamna – idei usor de pus in practica 

Vestea buna este ca decorarea casei o poti face doar cu elemente naturale, care nu presupun costuri, ci putina imaginatie si creativitate. Sunt sigura ca iarna impodobesti casa cu ramuri de brad sau conuri. De ce nu ai folosi plantele si toamna?

Hai sa luam ca exemplu frunzele copacilor. Suna banal, insa efectul lor decorativ este incontestabil. Inserate in vaze sau vase din sticla, in borcane sau integrate in aranjamentele de masa, frunzele ofera un look placut oricarei incaperi.

Citeste si: Decoratiuni de toamna

Daca urmeaza sa primesti musafiri sau te pregatesti pentru o petrecere-surpriza, foloseste frunzele pentru a crea un decor haios si captivant. Ai nevoie deoar de cateva fire de ata mai groasa si un pumn de frunze cu care sa confectionezi siraguri ca de margele pe care sa le agati de tavan. Efectul decorativ este uimitor.

De asemenea, cu ajutorul frunzelor pot crea diverse figurine si chiar flori (trandafiri) pe care sa le expui in vaze colorate. In galeria foto vei descoperi si alte idei captivante de a decora cu frunze. Succes!

Citeste si: 22 de idei pentru un decor de toamna

Articole similare

Look modern cu accente glamour

casamea

Apartament spatios, amenajare bine gandita

Catalina Coca

Asternutul schimba fata dormitorului

Laura Ilica

Lasă un comentariu