Image default
Home

15 lavoare originale pentru bai personalizate

In prezent, obiectele sanitare au tot mai mult sarcina de a completa designul baii si de a contribui la personalizarea spatiului. Desigur, toate aceste roluri de ordin estetic nu inlatura functia practica pentru care au fost create.

Lavoarele par a fi cele mai diversificate in ceea ce priveste materialul, culoarea si designul. Simplele lavoare din ceramica sunt inlocuite treptat cu cele din sticla, inox si lemn. Desigur, persoanele cu venituri mari, care isi permit sa achizitioneze obiecte de lux, se pot orienta catre lavoare realizate din mozaic de marmura sau pietre semipretioase. O tendinta la moda sunt lavoarele pictate, ideale pentru crearea unui decor exotic sau sofisticat.

Citeste si: Cum alegi cel mai potrivit lavoar pentru baie

Pentru a oferi baii un aspect spectaculos, nu este necesar sa investiti intr-un lavoar de lux. Important este ca modelul ales sa fie practic si sa se integreze cat mai bine in estetice baii.

Daca sunteti in cautarea unui lavoar la moda, dar accesibil, puteti sa alegeti un model rotund, realizat din ceramica, sticla, inox sau lemn. Sunt practice, se gasesc la preturi acceptabile, iar efectul decorativ este uimitor. In galeria foto veti descoperi 15 modele de lavoare rotunde, realizate din diverse materiale, care va pot inspira in alegerea lavoarului potrivit.

 

Articole similare

Design spectaculos cu mozaic de sticlă

casamea.ro

Remedierea vechilor nise pentru jaluzele

Constantin Stefan

Setul obligatoriu pentru picnic

Elena Virlan

Lasă un comentariu