Image default
Amenajari Interioare

15 interioare fascinante amenajate in turcoaz

Unele culori sunt asociate cu anotimpul rece, dupa cum altele sunt asociate cu anotimpul cald. Dintre asa-zisele culori de vara, turcoazul reprezinta o alegere excelenta pentru persoanele care isi doresc un decor racoros, dar care sa nu epateze prin culoare.

Turcoazul poate fi folosit in orice incapere si in orice tip de spatiu. Daca se aleg nuantele luminoase ale acestei culori, chiar si cele mai mici incaperi pot fi amenajate in turcoaz. De asemenea, turcoazul poate fi utilizat ca si culoare de baza, dar si ca accent.

Citeste si: Alb imaculat si accente de turcoaz

Aceasta culoare se combina perfect cu maro sau diverse nuante de crem, gri si bej, insa pentru un decor estival este recomandata asocierea sa cu alb, galben/orange sau rosu. In cazul in care nuanta de turcoaz este mai apropiata de verde, poate fi asociata cu rosu. Dimpotriva, daca nuanta de turcoaz se apropie mai mult de bleu/albastru, se poate asocia cu galben.

Daca va doriti un decor elegant si cu personalitate, alegeti turcoazul ca si culoare de baza. In cazul in care mizati pe o amenajare mai discreta, in care sa puneti accent pe anumite elemente decorative ale amenajarii, folositi turcoazul ca accent. 

Articole similare

Amenajarea unui apartament mic, de un minimalism „cald”

Ana Mincu

Casa Frunza din Brazilia

Georgiana Sfarlea

Gheorghe Simona

RL online

Lasă un comentariu