Image default
Home

15 decoratiuni de Craciun din lemn foarte usor de realizat

Ca intotdeauna, asteptam sarbatorile de iarna cu nerabdare si entuziasm. Probabil, multi dintre voi au adunat deja o colectie de materiale pentru a decora casa si pomul de Craciun.

Pentru cei care nu au facut-o inca, avem o propunere: decoratiuni din lemn foarte usor de realizat. Asta inseamna ca poti aloca chiar si o jumatate de ora, utilizand bucati de lemn, ramuri sau scandurele si unelte de lucru rudimentare.

Citeste si: 20 ornamente speciale de Craciun

O astfel de activitate o poti face cu cei mici sau cu alti membri ai familiei pentru a te relaxa. In plus, lucrurile facute de mana aduc mai multa satisfactie decat cele cumparate si cu investitii mult mai mici.

Iata ce poti realiza din lemn reciclat: braduti in miniatura, figurine, ciorapi, pasari, inimioare, cutii de cadouri, suporturi de lumanari, suporturi pentru decoratiuni si multe alte mici obiecte cu tema Craciunului.

Citeste si: Decoratiuni de Craciun pe care le poti sa le faci acasa

In galeria foto ti-am pregatit o colectie de decoratiuni ce pot fi confectionate fara un ghid de instructiuni sau sabloane complicate, ci doar imitand modelul din decor. Cu putina imaginatie, poti face minuni. Succes!

Articole similare

Ghid de cumparaturi: candelabrul

Catalina Coca

Reconditioneaza veioza preferata in 3 pasi simpli

Catalina Coca

How to get dried flowers and what can we do with them?

RL online

Lasă un comentariu