Image default
Amenajare bucatarie Practic

15 bucatarii moderne cu insula

Bucatariile moderne sunt concepute si realizate in asa fel incat sa satisfaca numeroase nevoi si sa raspunda unui numar mai mare de cerinte ce tin de estetica si functionalitate.

Daca in trecut bucataria avea un rol bine delimitat – de gatit si luat masa, in prezent, aceasta reprezinta si un veritabil spatiu de socializare. Este locul in care, dupa o zi agitata de munca, membrii familiei se reunesc pentru a purta discutii ample si a se relaxa.

Astfel, in paralel cu activitatile practice au loc si cele sociale. Acest aspect ce tine de stilul de viata actual a influentat si modul in care sa fie utilata si decorata bucataria. De multe ori, mobilierul de bucatarie sau anumite elemente ale amenajarii sunt similare cu cele din living tocmai pentru ca aceasta functiune sa fie integrata in aria de zi.

In acest context, insula de bucatarie reprezinta un must have. Multi proprietari de case moderne opteaza pentru insule mari, cu blat prelungit, care sa joace si rolul de masa de dining sau de bar. Pe langa spatiile de depozitare pentru vase si electrocasnice mici, insula poate incorpora si suporturi pentru pastrarea vinurilor. O alta abordare interesanta consta in conceperea insulei cu rafturi pentru carti sau obiecte decorative. Astfel, prin intermediul insulei se „sparge” granita dintre living si bucatarie.

Pentru a vizualiza selectia noastra de bucatarii moderne cu insule acceseaza galeria foto.

 

Sursa foto:

www.zus.co

www.freshome.com

www.hairsoc.com

www.pinterest.com

 

Articole similare

Frumusete, echilibru, eleganta

Ana-Maria Oancea

Arta organizării – soluţii practice pentru depozitarea jucăriilor

casamea.ro

Topul celor mai frumoase dormitoare in stil scandinav

Elena Virlan

Lasă un comentariu