Image default
Home

13 idei de decorare a peretelui din dining

Daca vrei sa faci o impresie buna familiei si musafirilor, poti incepe prin redecorarea camerei de dining. In principiu, diningul este una dintre cele mai importante zone ale casei deoarece aici membrii familiei interactioneaza si socializeaza cel mai mult.

Probabil, consideri ca un simplu tablou este de ajuns pentru a decora peretele sau peretii, insa exista multe alte solutii creative care pot atrage admiratia invitatilor. De pilda, in locul unui tablou mai mare, poti opta pentru un colaj de tablouri mici, pozitionate creativ (in forma de inima, floare etc.).

Citeste si: 10 idei de a folosi cutiile la decorarea peretilor

Daca iti plac activitatile de tip DIY, atunci confectionarea unei decoratiuni din materiale textile sau din hartie va fi o solutie inedita. O alta idee creativa ar fi acoperirea peretilor cu bucati mari de tapet inramate. Atentie! Bucatile de tapet trebuie sa se armonizeze cu decorul zonei de dining!

Totusi, daca vrei sa ramai in sfera culinara, monteaza in perete unul sau doua suporturi din lemn pentru sticlele cu vin, iar impactul vizual va fi pe masura. Tot in acord cu specificul acestei zone sunt si farfuriile sau platourile din ceramica ori lemn fixate in perete (vezi galeria foto).

Citeste si: 10 idei cool de utilizare a lazilor de vin

Desigur, exista multe alte idei de decorare si personalizare a peretelui din zona de dining: o tabla de scris, un autocolant, oglinzi, un tablou supradimensionat etc. Mai multe idei poti gasi  in galeria foto.

 

Articole similare

Construieste-ti o piscina! Nu este greu deloc!

Alexandra Petraru

Tencuiala pentru exterior, buna si la interior!

casamea.ro

3 idei simpatice de pus în practică în weekend

casamea.ro

Lasă un comentariu