Image default
Home

12 idei creative de utilizare a paletilor

Chiar daca piesele de mobilier moderne sunt tentante si usor integrabile in decorurile actuale, nu putem ignora potentialul paletilor, cu ajutorul carora putem crea piese de mobilier deosebite si perfect integrabile intr-un interior rustic, vintage sau country.

Ai nevoie de raft decorativ pentru camera de zi? Ti-ar fi utila o cutie/lada suplimentara pentru depozitare? Nu ai suficiente suporturi pentru ghivecele din balcon sau gradina? Ei bine, toate aceste obiecte pot fi realizate din paleti. In plus, daca iti place sa mesteresti, poti crea astfel de piese de mobilier si singur, acasa. In acest fel, transformi o activitate creativa intr-un hobby distractiv.

In galeria foto iti prezentam 12 utilizari ale paletilor, cu rezultate surprinzator de frumoase si atragatoare: cutii de depozitare pentru dornitor, masuta de cafea, etajere decorative, suport pentru bijuterii, polita bucatarie, suport pentru ghivece, blidar pentru farfurii, bancheta/comoda pentru depozitarea articolelor de imbracaminte/incaltaminte si accesoriilor (genti, umbrele etc.), dulap pentru depozitarea revistelor, bancheta, lada pentru depozitarea jucariilor etc.

Articole similare

Decoreaza cu buline!

Catalina Coca

Cum sa-ti faci un breloc personalizat

casamea.ro

DIY: ghirlanda de cristal cu lumini

Catalina Coca

Lasă un comentariu