Image default
Amenajari Interioare

11 lucruri ciudate care pot deveni piese mobilier

1. Sticle de vin. Daca iti place ideea de candelabru, insa modelele clasice nu prea se potrivesc cu tendintele actuale, incearca sa folosesti sticle goale de vin pentru a realiza unul. Merge de minune deasupra locului de luat masa sau intr-o camera in care iti inviti musafirii la un pahar cu vin.

2. Un telefon public londonez. Amatorii de seriale SF stiu deja ca cea mai buna utilizare pentru o cabina telefonica este un Tardis, insa nici o canapea confortabila si plina de culoare nu este o idee rea!

3. Un monociclu. Daca ai cedat tentatiei si ti-ai achizitionat un monociclu (sau ai gasit unul prin podul bunicilor) si ai realizat ca nu este chiar floare la ureche sa te plimbi cu el prin oras, atunci nu ezita sa-l transformi intr-un scaun.

4. Un container metalic de gunoi. Stim, vei spune ca am luat-o razna in redactie, dar uita-te cat de confortabil pare mini-fotoliul realizat dintr-un cos de gunoi!

5. Paleti. Exemple cu utilizari de paleti sunt multe, insa cu 4 rotile si o placa de sticla de-asupra obtii ceva cu totul special.

6. O masa de biliard. Nu stii ce sa alegi: zona de luat masa sau camera de jocuri? Hai sa fim seriosi, ai nevoie de un loc pentru mancat cu familia si prietenii, dar asta nu inseamna ca nu te poti distra dupa o masa copioasa!

7. Un ceas vintage. Crezi ca ceasul se poate pune doar pe perete? De ce n-ai face din el o masuta de cafea?

8. Cauciucuri. Daca esti sofer, sigur ai aruncat la viata ta suficiente cauciucuri din care puteai sa realizezi aceste masute adorabile!

9. CD-uri. Noi nu prea ne dam in vant dupa reciclarea CDurilor in spatiul de locuit, insa chaise-longue-ul din imagine are o cu totul alta dimensiune!

10. Un pian. Am vazut o multime de piane aruncate deoarece aveau parti lipsa, iar restaurarea lor era foarte costisitoare. In acest caz, o biblioteca organizata in carcasa unui pian pare o idee geniala.

11. Un butoi. Noi am cam ramas fara cuvinte cand am vazut acest fotoliu adorabil!

 

 

 

Articole similare

Mix intre modern si clasic

Elena Virlan

Cum alegi şi combini culorile în decor

Elena Virlan

VG Home, amenajari fashion

Luana Ibacka

Lasă un comentariu