Image default
Home

10 propuneri interesante pentru biroul de acasa

Amenajarea unui birou acasa este o actiune pe cat de necesara, pe atat de avantajoasa. In plus, un spatiu de lucru utilat inteligent poate creste capacitatea de concentrare, astfel incat sa obtii rezultatele dorite.

Tipul de birou trebuie ales in functie de nevoile tale, dar si de suprafata incaperii sau cantitatea de lumina care patrunde in interior. Intr-o camera mare, ai posibilitatea sa amenajezi un birou dublu, astfel incat sa poata lucra doua persoane in acelasi timp.

Citeste si: 6 sfaturi pentru amenajarea biroului de acasa

De asemenea, poti opta pentru un sistem de birou compus din mai multe elemente, cum ar fi: masa, scaun, dulapuri amplasate in stanga, deasupra si in dreapta mesei.

Intr-un spatiu mic poti improviza un birou de colt, creat din cateva dulapuri mici si o masa. O alta varianta ar fi confectionarea unei mese din doua scaunele si un blat din lemn.

Citeste si: Idei de amenajare a biroului in spatii mici

Nu in ultimul rand, valorifica spatiul pe verticala. Cum? Realizeaza pe comanda un birou de perete din lemn dotat cu sertare si polite de depozitare. Astfel, nu va mai fi necesar sa incluzi un corp de mobilier de sol.

Daca nu iti permiti sa aloci un buget pentru cumpararea unui birou nou, foloseste obiecte reciclate. De exemplu, poti confectiona o masa utilizand picioarele unei mese vechi si o usa veche (pe post de blat).

Citeste si: 10 idei de design pentru biroul de acasa

In galeria foto vei descoperi si alte idei creative de amenajare a biroului de acasa. Succes!

Articole similare

Tot ce trebuie sa stiti despre pardoseala laminata

Dan Mazilu

Suporturi neconventionale pentru lumanari

Georgiana Sfarlea

3 pasi simpli pentru aplicarea tapetului

Ana Mincu

Lasă un comentariu