Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

10 piese de mobilier interesante si surprinzatoare

Daca te-ai saturat de rafturile de lemn obisnuite atunci iata o idee numai buna de pus in practica: Rafturile Boa care imbina placile de lemn prinse in perete cu banda din panza sau piele. Acestea pot fi combinate dupa bunul plac. 
 Exista multi dintre noi care prefer sa lucreze seara in pat cu laptopul si se chinuie cu tot felul de suporturi care sunt mai mult incomode decat confortabile. Iata o solutie foarte practica si care nu ocupa spatiu – noptiera creata de Maria Cichy.
Mobilier elegant la preturi accesibile? Exista. Sistemul Modi creat de Moredesign arata ca o piesa unica de designer, dar  poate fi achitata si din buzunare mai modeste. 
Sunteti satui de vesnicele canapele si fotolii? De ce nu incercati sa va mobilati livingul cu un divan, cum ar fi cel realizat de designerul german Daniel Becker – Hunting Lines.
Cel mai indragit joc al ultimilor 30 de ani nu trebuie sa mai existed oar in PC sau pe mobil. Il puteti adapta chiar designului interior al casei. Iata o servanta realizata din 26 de sertare taiate in formele arhicunoscute din joc. Mai mult decat atat , vine insotita cu alte trei forme similar care tin loc de scaune si masa. 
Pasionati de valuri si de elemente surprinzatoare? Integrati-le intr-un panou de televizor cu suport pentru carti si DVD-uri la fel ca acesta din imaginile de mai sus, denumit de designer  – Wave.
Daca sunteti amatory ai pieselor de mobilier cu un aer usor clasic, dar si steampunk va recomandam aceasta masa realizata de KGB limited din lemn de trandafir, sticla si bronz. 
Bucatarie futurista? Nimic mai simplu cu aceasta masa creata de designerul Olga Kalugina. Masa pliabila incorporeaza sertare,  suprafete pentru taiere, caserole si tot felul de alte functionalitati.  
Daca pare confortabil, nu inseamna ca si este. Dar nu este cazul cu aceasta saltea de spume cu forma cel putin inedita. Dar recunoastem ca ne-am arunca intr-un pat Feel Seating System  Deluxe. 
Compania DEDON, renumiti pentru mobilierul de exterior pe care il produc, s-au deposit pe ei insisi cu acest ansamblu denumit Obelisk. Ceea ce pare de la distant o uriasa sculptura moderna este de fapt un set complet de scaune si masa pentru exterior care se pot strange compact intr-o forma splendida. 
1. Daca te-ai saturat de rafturile de lemn obisnuite atunci iata o idee numai buna de pus in practica: Rafturile Boa care imbina placile de lemn prinse in perete cu banda din panza sau piele. Acestea pot fi combinate dupa bunul plac. 
2. Exista multi dintre noi care prefer sa lucreze seara in pat cu laptopul si se chinuie cu tot felul de suporturi care sunt mai mult incomode decat confortabile. Iata o solutie foarte practica si care nu ocupa spatiu – noptiera creata de Maria Cichy.
3. Mobilier elegant la preturi accesibile? Exista. Sistemul Modi creat de Moredesign arata ca o piesa unica de designer, dar  poate fi achitata si din buzunare mai modeste. 
4. Sunteti satui de vesnicele canapele si fotolii? De ce nu incercati sa va mobilati livingul cu un divan, cum ar fi cel realizat de designerul german Daniel Becker – Hunting Lines.
5. Cel mai indragit joc al ultimilor 30 de ani nu trebuie sa mai existed oar in PC sau pe mobil. Il puteti adapta chiar designului interior al casei. Iata o servanta realizata din 26 de sertare taiate in formele arhicunoscute din joc. Mai mult decat atat , vine insotita cu alte trei forme similar care tin loc de scaune si masa. 
6. Pasionati de valuri si de elemente surprinzatoare? Integrati-le intr-un panou de televizor cu suport pentru carti si DVD-uri la fel ca acesta din imaginile de mai sus, denumit de designer  – Wave.
7. Daca sunteti amator ai pieselor de mobilier cu un aer usor clasic, dar si steampunk va recomandam aceasta masa realizata de KGB limited din lemn de trandafir, sticla si bronz. 
8. Bucatarie futurista? Nimic mai simplu cu aceasta masa creata de designerul Olga Kalugina. Masa pliabila incorporeaza sertare,  suprafete pentru taiere, caserole si tot felul de alte functionalitati.  
9. Daca pare confortabil, nu inseamna ca si este. Dar nu este cazul cu aceasta saltea de spume cu forma cel putin inedita. Dar recunoastem ca ne-am arunca intr-un pat Feel Seating System  Deluxe. 
10. Compania DEDON, renumiti pentru mobilierul de exterior pe care il produc, s-au deposit pe ei insisi cu acest ansamblu denumit Obelisk. Ceea ce pare de la distant o uriasa sculptura moderna este de fapt un set complet de scaune si masa pentru exterior care se pot strange compact intr-o forma splendida. 

Articole similare

24 de idei – Cum alegi scara de interior?

Alexandra Petraru

4 sfaturi utile pentru a proteja plantele în sezonul rece

Oana Voicu

O bucatarie cu personalitate

Elena Virlan

Lasă un comentariu