Image default
Practic

10 modele de uscatoare de rufe

Daca te-ai saturat sa-ti expui lenjeria, sosetele si prosoapele pe uscatorul de metal si cauti alte solutii pentru a-ti usca hainele, am strans pentru tine o colectie de modele alternative de uscatoare, inspirati de cei de la Apartmentterapy.com.

Pentru a gestiona eficient spatiul adesea modest al unei bai, un uscator rabatabil este o solutie usor de pus in practica. Poti atasa uscatorul de rama unei ferestre sau pe perete. Daca ai suficient spatiu, poti instala chiar mai multe astfel de uscatoare.

Vechiul uscator pe scripeti, celebru in spalatoriile nobililor britanici de acum 100 de ani, a fost readus pe piata si in baile multor persoane, care s-au lasat cucerite de istoria si utilitatea sa.

In lipsa unui astfel de uscator poti deveni creativ si eficient in uscarea hainelor cu ajutorul unei scari de lemn suspendate cu ajutorul unor lanturi.

Si cuierele pot fi folosite pe post de uscatoare de haine. Poti atasa unui cuier brate rabatabile in stil foarfeca sau poti opta pentru un cadru metalic cu dubla functie – de cuier si uscator –, ideal pentru uscarea prosoapelor dupa dus.

Iar daca tot esti nevoit sa tii uscatorul la vedere, de ce sa nu optezi pentru un design deosebit, in forma de stea?

Articole similare

Bucatarie in stil rustic

Elena Virlan

Cum alegem mobilierul si accesoriile in dormitor– reguli generale

Catalina Coca

Bucataria ca spatiu de socializare pentru intreaga familie

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu