Image default
Practic

10 modele de uscatoare de rufe

Daca te-ai saturat sa-ti expui lenjeria, sosetele si prosoapele pe uscatorul de metal si cauti alte solutii pentru a-ti usca hainele, am strans pentru tine o colectie de modele alternative de uscatoare, inspirati de cei de la Apartmentterapy.com.

Pentru a gestiona eficient spatiul adesea modest al unei bai, un uscator rabatabil este o solutie usor de pus in practica. Poti atasa uscatorul de rama unei ferestre sau pe perete. Daca ai suficient spatiu, poti instala chiar mai multe astfel de uscatoare.

Vechiul uscator pe scripeti, celebru in spalatoriile nobililor britanici de acum 100 de ani, a fost readus pe piata si in baile multor persoane, care s-au lasat cucerite de istoria si utilitatea sa.

In lipsa unui astfel de uscator poti deveni creativ si eficient in uscarea hainelor cu ajutorul unei scari de lemn suspendate cu ajutorul unor lanturi.

Si cuierele pot fi folosite pe post de uscatoare de haine. Poti atasa unui cuier brate rabatabile in stil foarfeca sau poti opta pentru un cadru metalic cu dubla functie – de cuier si uscator –, ideal pentru uscarea prosoapelor dupa dus.

Iar daca tot esti nevoit sa tii uscatorul la vedere, de ce sa nu optezi pentru un design deosebit, in forma de stea?

Articole similare

Idei surprinzatoare pentru plafonul din camera copilului

Ana Mincu

“Hygge”, sau cum sa te relaxezi complet in propria-ti casa

casamea.ro

Spatiul de sub scari. Utilizeaza-l inteligent!

Catalina Coca

Lasă un comentariu