Image default
LifeStyle

10 modele de fotolii originale

Clasicul scaun si banalul fotoliu si-au depasit de mult functia lor practica, in prezent putandu-se preta la nenumarate interpretari. In plus, locuintele contemporane sunt mai pretentioase in ceea ce priveste designul. Cu alte cuvinte, corpurile de mobilier clasice si simple nu mai corespund standardelor actuale de viata.

Mobilierul de sezut a cunoscut o evolutie fireasca pentru a se putea adapta diferitelor stiluri de amenajare si pentru a se integra in interioarele moderne, din ce in ce mai sofisticate. Asa se explica faptul ca, de-a lungul timpului, aceste piese de mobilier au fost transformate in obiecte de design originale, pentru locuinte exclusiviste si nu numai.

Forma, materialul si culorile sunt doar trei elemente care pot transforma radical o piesa de mobilier simpla. De exemplu, un fotoliu cu design inedit si functii multiple va deveni un obiect de arta sau, cel putin, piesa de rezistenta a unei locuinte.

In galeria foto sunt reunite cateva dintre cele mai originale piese de mobilier de sezut. Sunt moderne, unice, extravagante, ideale pentru amenajari indraznete, iesite din tipare. 

Articole similare

GEZE a echipat mall-ul Vulcan Value Centre cu 20 de sisteme de usi glisante

casamea.ro

DELTA DesignExpo: expozitie de noutati internationale si design de produs romanesc

casamea.ro

Explozie de vitalitate si culoare in noua colectie de primavara Floria.ro

casamea.ro

Lasă un comentariu