Image default
Home

10 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca de la petrecerea de Revelion

In cazul in care te-ai hotarat sa fii tu gazda petrecerii de Revelion, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte daca iti doresti o petrecere fara cusur. Astazi vom vorbi de mici trucuri, lucruri marunte, accesibile oricui, dar fara de care niciun party nu poate avea loc.

1. Disco Ball – un astfel de accesoriu este definitia completa a petrecerii. Orice casa si orice gazda trebuie sa aiba unul, in special pentru noaptea dintre ani. Atmosfera pe care o creeaza este una stralucitoare, atat la figurat, cat si la propriu.

2. Decoratiuni cu stil– puteti apela la niste decoratiuni dragute de Revelion pe care le gasiti in magazinele de specialitate. Sau, daca petrecerea este tematica, mastile sunt cea mai buna alegere in acest sens.

3. Pahare– in functie de numarul invitatilor si de buget faceti calculele. Daca aveti mai mult de 10 invitati este bine sa apelati la paharele de unica folosinta. Exista sub diferite forme – de la apa, suc pana la sampanie sau vin, iar pretul este unul foarte bun. In cazul in care petrecerea se desfasoara in familie sau intre prieteni foarte apropiati, puteti scoate la inaintare seturile de pahare din sticla.

4. Suporturi de pahare– si pentru ca tot vorbeam de pahare, ar fi bine sa va achizitionati si astfel de accesorii, in cazul in care nu doriti sa va alegeti cu mobila patata.

5. Frapiera & tirbuson– modul de prezentare conteaza foarte mult si orice gazda care se respecta trebuie sa detina cel putin o frapiera. Nu uitati insa si de tirbuson, atat de mic, dar atat de folositor.

6. Gheata– aprovizionati-va cu multa gheata, fie direct de la combina frigorifica performanta, fie cumparati-va multe suporturi de facut gheata.

7. Scaune– invitatilor le place sa se aseze oriunde vor ei, asadar trebuie sa aveti la indemana multe scaune, in toate incaperile casei. Sunt practice, deoarece pot fi mutate de colo-colo, si ergonomice, in cazul in care aveti sau va luati dintre cele pliabile. Astfel, veti obtine mai mult spatiu dedicat dansului.

8. Sistem “surround”– fara acest dispozitiv, petrecerea nu poate exista. Un sistem audio performant va scoate din anonimat orice petrecere, incat si vecinii va vor face o vizita.

9. Aparat foto/camera video– nu uitati sa va incarcati acumulatorii sau sa cumparati baterii.

10. Artificii– acestea anunta cu mare fast inceperea noului an. Aveti grija de unde si de ce fel de artificii cumparati, deoarece multe dintre ele sunt periculoase. O alternativa eleganta si o abordare noua sunt si lampioanele. Puneti-va o dorinta si eliberati-le spre cer. Peisajul va deveni in scurt timp feeric.

Articole similare

DIY: colt de relaxare pentru mamica in camera bebelusului

Madalina Constantin

Caramida rosie – element decorativ

Elena Virlan

Dulap incastrat obtinut din doua usi vechi si cateva elemente noi

Mugur Kreiss

Lasă un comentariu