Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

10 idei de design pentru biroul de acasa

Numarul persoanelor care lucreaza de acasa este in continua crestere. Prin urmare, gasirea unui spatiu adecvat pentru amenajarea biroului reprezinta o prioritate. Designul mobilierului si modul in care este pozitionat reprezinta aspecte la fel de importante.

Un birou functional, ergonomic si in acelasi timp atragator contribuie la cresterea capacitatii de concentrare, stimuleaza imaginatia si ajuta psihicul sa se relaxeze. Toate acestea ajuta in final la cresterea productivitatii.

Sabrina, Taner Candan si Fajno Design propun o abordare mai feminina a biroului, cu accent pe elementele naturale si luminoase. In acelasi timp, birourile proiectate de Saimir Braho si Jung Wook Han incurajeaza mai mult confortul (vezi galeria foto).

Lezoe Musings, Endri Hoxha si Justine Hugh Jones combina multe detalii ale stilului minimalist in proiectarea biroului, punand accent pe simplitate. In schimb, Wiktoria Lenart introduce o oaza de verdeata in designul biroului, pentru mai multa inspiratie.

Fie ca lucrezi ocazional de acasa, fie ca ai un business si lucrezi ca un profesionist, aceste modele de birouri te pot ajuta sa gaseste varianta cea mai buna pentru a-ti imbunatati experienta de lucru. 

Articole similare

O gradina ce imbina multe idei de amenajare

casamea.ro

Unelte de gradinarit pentru doamne si domnisoare

Elena Turcu

Si o camera de camin poate fi aranjata cu stil

casamea.ro

Lasă un comentariu