Image default
Amenajare camera copilului Practic

10 idei jucause de depozitare pentru camera copilului

Rafturile nu foarte inalte, la care copilul sa poata avea acces usor, pot fi solutii practice pentru aranjarea jucariilor si a cartilor.

Cutiile de diverse marimi si culori sunt incapatoare si nepretentioase cand vine vorba de lucrurile pe care le pot gazdui, asa ca invata-l pe cel mic sa apeleze cu incredere la generozitatea cutiilor cand trebuie sa-si faca ordine in camera. In ce-i priveste pe parintii copiilor pasionati de piese lego, cutiile se dovedesc a fi inventii extraordinare.

Cand ai casa plina de jucarii, orice solutie de depozitare trebuie avuta in vedere, cum ar fi, de exemplu, transformarea peretilor in biblioteci pentru cartile cu povesti.

Dulapurile din camera copiilor ascund, de multe ori, lucruri asezate haotic. Imaginile din galeria de mai sus te pot ajuta, insa, sa gasesti moduri noi de a depozita, in acelasi loc, hainute, carti si lazi cu jucarii.

Un dulap cu sertare la vedere il poate incuraja pe copilul tau sa-si aranjeze jucariile frumos, in timp ce o iezle este nu doar o solutie simpatica de depozitare a cartilor si jucariilor, dar si un simpatic obiect de mobilier pe care il poti aseza oriunde in casa devenita, ca prin minune, mult mai spatioasa.

Citeste si: Autocolante vesele pentru camera copilului

Articole similare

Decor exotic, din natura

Oana Voicu

Importanta accesoriilor intr-o baie

Catalina Coca

5 idei practice de depozitare a ingredientelor si ustensilelor pentru gatit

Elena Virlan

Lasă un comentariu