Image default
Home

10 idei de suporturi pentru reviste

Daca iti place sa ai mereu la vedere revistele preferate si sa decorezi in acelasi timp camera cu ele, atunci iti vor fi de folos sugestiile de mai jos.

1. Umerasele de haine pot fi folosite si pentru pastrarea revistelor. Ba mai mult, cateva umerase fixate in perete, unul sub altul, pot inlocui clasicele tablouri (vezi foto).

2. Vopseste cateva galeti din metal in culori vesele, apoi introdu revistele in ele. Galetusele pot fi puse direct pe pardosela, pe o masa, un dulap sau agatate pe perete cu ajutorul unui suport.

3. Realizeaza pe comanda (la un atelier de tamplarie) cateva bibliorafturi din lemn cu decupaje (exemplu in galeria foto). Vor deveni elemente de decor cel putin simpatice.

4. Jaluzelele vechi din lemn pot fi repuse in drepturi prin transformarea lor in suporturi pentru pastrarea revistelor.

5. Un cadru de lemn, un cablu electric, cateva cuie si putina indemanare sunt suficiente pentru a realiza un suport de reviste original.

6. Reciclarea lucrurilor vechi este un obicei bun pe care ti-l poti si tu insusi. Daca ai acasa cativa paleti vechi din lemn, utilizeaza-i la realizarea unui dulap cu rafturi, pentru a depozita toate revistele pe care le-ai adunat in timp.

7. Nu-i asa ca in pod sau debara mai ai cateva ladite de vin pe care s-a asezat de mult praful? Ce zici sa le transformi in suporturi de reviste? Le poti expune direct pe pardoseala, in orice incapere din casa.

8. O banala tija de perdea poate fi „convertita” in suport de revista. Sunt necesare si inelele cu carlige, cu ajutorul carora vei prinde revistele. O solutie originala.

9. O scara veche reprezinta un element de decor simpatic, mai ales daca amenajarea este realizata in stil vintage sau rustic. In plus, ii mai poti adauga o utilizare: de suport pentru reviste.

10. Pastreaza cutiile de cereale. Cand aduni mai multe, „imbraca-le” cu hartie simpla sau de cadouri si astfel vei obtine niste suporturi sic pentru pastrarea revistelor.

Articole similare

Decoreaza cu…ghirlande „jucause”!

Catalina Coca

Proiect de vanzare Trend 269: 4.810 lei

revista Planul Casei Mele

Cum repari micile defectiuni ale tapetului

Elena Virlan

Lasă un comentariu