Image default
Amenajari Interioare

10 idei de mobilier pentru un 2014 cu stil

Sa incepem cu spatiul de lucru. Renunta la biroul vechi pentru unul care chiar te inspira si te face sa lucrezi cu spor. Un birou metalic, pe roti, intr-o culoare indrazneata, va avea o atractie magnetica pentru indragostitii de stilul minimalist (foto Go-Cart Aqua Desk).

In sufragerie, cel mai simplu este sa schimbi consola pentru televizor. Efectul este garantat cu o piesa moderna din metal si sticla. Preferata noastra este Pilsen Graphite 52”, o creatie a designerului Mark Daniel.

Dormitorul va capata un aer rafinat daca inlocuiesti noptiera veche cu una noua si sofisticata. Noua ne place noptiera Thai Blue, inspirata din designul anilor ’50 -’60, cu picioare subtiri si manere antichizate cu aspect luxos.

Un mod eficient si ieftin de a schimba aspectul unei incaperi este sa schimbi covorul. Cauta unul din fibre naturale, placut la atingere – n-ai idee cat de mult contribuie la fericirea personala un covor bine ales! Noi optam pentru covorul Chempi Aqua, realizat din bumbac reciclat, intr-o combinatie irezistibila de culori marine. E perfect pentru a inviora un spatiu modern.

Daca iti place arta abstracta, vei adora covorul Ombre Dye Wool. Materialul folosit este lana, iar nuantele sale calde amintesc de culoarea stafidelor aurii. E perfect pentru un colt linistit, in care sa te retragi cu o carte in mana, intr-o dupa-amiaza de weekend.

Un alt covor interesant este Square Tile Cotton Dhurrie, cu design geometric, fabulos, foarte contemporan si totodata teluric. Covorul este realizat din bumbac nevopsit si este tesut de artizani din Jaipur. Modelul sau va adauga profunzime si va aduce un strop de dramatism incaperii.

Sa ne concentram acum atentia asupra elementelor mai mici de decor, care imbogatesc orice casa cu personalitate si stil. De pilda pernele! Ce spuneti de fata de perna Marble Print, din matase naturala? Designul sau combina eleganta moderna cu atractia mistica a cristalelor. Noua ne mai place si fata de perna Tryst 16″ din panza de in cu printuri glam in forma de triunghiuri aurii, dispuse aleatoriu.

Sa nu uitam insa de puterea unei lustre de a metamorfoza spatiul in care se afla. Nimic nu atrage mai mult privirea decat o piesa cu personalitate, care ilumineaza frumos incaperea. Noua ne place Declan White Pendant Lamp.

Incheiem articolul cu un duo de vaze colorate care vor transforma un colt banal si inert intr-un spatiu artistic vibrant. Fa cunostinta cu Cold Stripes si Xystum Color Block, realizate de artizani portughezi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare

O resedinta cocheta in apropiere de San Francisco

Elena Virlan

Stil industrial intr-un apartament din Budapesta

casamea.ro

Camere supraveghere exterior cu inregistrare – Solutii de protectie si securitate avansate

comunicat de presa

Lasă un comentariu