Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

10 idei cool pentru un dining de primavara

Doar cateva zile ne mai despart de primavara. Teoretic. Temperaturile scazute, ploile si vantul puternic ne vor mai tine in casa o perioada, insa acest lucru nu este neaparat rau.

Dimpotriva, avem avea timp suficient sa „tesem” idei de amenajare a locuintei, astfel incat sa intampinam anotimpul cald cu un decor colorat si vesel, in ton cu seninul zilelor de primavara.

Reamenajarea intregii locuinte necesita un buget consistent si mult santier in casa. Prin urmare, ne putem rezuma doar la o incapere sau o zona a casei, care nu necesita investitii mari. De exemplu, diningul poate fi transformat radical prin punerea in practica a unor trucuri simple, dar inteligente.

O varianta cu care mergi la sigur este revopsirea mobilierului (daca finisajul o permite) sau macar a scaunelor, in culori diferite (albastru, rosu, galben, verde etc. sau nuante pastelate). O solutie mai confortabila consta in inlocuirea accesoriilor cu altele in culori fresh: covor, perdele, draperii, pernute pentru scaun etc. De exemplu, prin simpla inlocuire a covorului si perdelelor vei oferi un nou look incaperii.  

Obiectele decorative in culori vibrante si florile proaspete sunt varianta ideala pentru persoanele care nu au timp sau buget suficient pentru schimbari majore.

Te lasam sa descoperi mai multe solutii de decorare din amenajarile prezente in galeria foto. Spor la decorat!

Articole similare

Accesorii inteligente pentru organizarea dulapului de haine

Ana Mincu

Whirlpool al 6-lea simt

comunicat de presa

Stir, biroul anti-sedentarism

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu