Image default
Home

10 grădini în formă de spirală pentru spaţii mici

Grădinile mici au nevoie de idei isteţe de amenajare pentru a te bucura de ele. Străinii folosesc multe trucuri ingenioase pentru a valorifica spaţiile restrânse, iar mini grădina în formă de spirală este doar un exemplu.

Chiar dacă sună puţin abstract, în realitate această soluţie decorativă este foarte simplă şi implică investiţii mici sau niciun cost. Construită corect, o spirală din pietre are nevoie de puţină întreţinere şi îţi permite să cultivi plante foarte variate. În plus, te poţi bucura de ea pe tot parcursul anului.

Ideea de bază care stă în spatele acestui concept de design este aceea de a cultiva cât mai multe plante diferite, într-o zonă limitată. Straturile cu flori obţinute pe înălţimi diferite vor avea un puternic efect vizual. În plus, udarea plantelor se face la fel de uşor.

Cu puţină imaginaţie, se pot crea spirale deosebit de frumoase şi originale. Un mod ingenios de folosire a pietrelor şide  alegere a plantelor îţi poate asigura un aranjament inedit pentru grădină.

Iată câteva exemple:

În galeria foto îţi punem la dispoziţie şi alte modele interesante de grădini în formă de spirală care să te inspire, iar în filmuleţul de mai jos găseşti paşii necesari pentru a o realiza. Succes!

 

Sursa foto: www.architectureartdesigns.com

Articole similare

Rafturi ieftine si simple, cu franghii

Georgiana Sfarlea

Tapetul – intrebuintari alternative

Georgiana Sfarlea

Sporește-ți confortul în locuință cu încălzirea prin pardoseală

casamea.ro

Lasă un comentariu