Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

10 garsoniere – idei de „furat”

Insa, marea problema a garsonierelor este aceea ca o singura camera trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte sau sa satisfaca mai multe nevoi: pe de o parte camera de odihna si relaxare (dormitor, living), pe de alta parte zona de prepare si servire a mesei (bucatarie, dining) sau de lucru (biroul de acasa).

Daca va aflati intr-o astfel de situatie, iata cateva idei pe care le puteti „fura” de la noi:

utilizarea spatiului pe verticala: si aici nu ne referim doar la spatii de depozitare, ci la mutarea dormitorului sau biroului la „etaj”. Ce-i drept, inaltimea locuintei ar trebui sa iti ofere aceasta posibilitate, insa ramane o solutie de compromis foarte buna deoarece la „parter” vei avea mai multa libertate de miscare.

mobilierul multifunctional este mai mult decat binevenit intr-o garsoniera. De exemplu, o canapea pe care ziua o puteti folosi in living, seara se transforma intr-un pat confortabil daca investiti intr-un produs de calitate.

– tinand cont de faptul ca intr-o garsoniera nu exista pereti interiori, pentru intimitatea voastra, puteti apela la alte trucuri daca doriti o separare a zonelor. De exemplu, o biblioteca multi-cub sau o insula, chiar si o perdea sau un paravan, pot separa foarte usor dormitorul de bucatarie sau living.

– de asemenea, mizati pe mult alb si culori neutre deoarece acestea ajuta la crearea ideii de mai mult spatiu si nu ingreuneaza vizual amenajarea.

– la capitolul design, minimalismul ar trebui sa primeze gratie liniilor drepte, „curate” care se pliaza pe nevoile unui spatiu mic.

 

 

Articole similare

Spatii de depozitare ingenioase – mesele Kai

Olivia Vereha

Cum alegem husele pentru canapea si fotolii

Elena Virlan

OTP Bank – Credit de nevoie personale in timp record

RL online

Lasă un comentariu