Image default
Home

10 decoratiuni de Craciun din conuri de pin

Daca locuiesti la casa si ai pini in curte sau gradina, foloseste conurile pentru a realiza decoratiuni simpatice de Craciun.

Cu ajutorul conurilor de pin se pot confectiona nenumarate decoratiuni pentru brad, masa, ferestre si nu numai. Pe langa faptul ca sunt foarte ofertante din punct de vedere decorativ, conurile de pin nu implica investitii financiare si pot fi incluse in orice tip de amenajare.

Daca nu ai o idee in minte cu privire la utilizarea conurilor, iti lansam cateva propuneri. In primul rand, le poti utiliza la crearea unor  aranjamente de masa in care sa incluzi si suporturi din sticla cu lumanari. De asemenea, poti confectiona ornamente din conuri pentru pomul de Craciun, oferindu-i astfel un look natural.

Citeste si: Decoratiuni hand-made pentru Craciun

In cazul in care iti doresti ceva si mai creativ, poti sa confectionezi papusi pentru cei mici, coronite pentru usa de la intrare, mini braduti in mini ghivece pentru a decora pervazurile ferestrelor. I idee interesanta consta in utilizarea conurilor la impachetarea cadourilor pentru a le infrumuseta.

Mai multe idei vei descoperi in galeria foto, precum si modalitatile de a le realiza. Enjoy!

Citeste si: 15 decoratiuni de Craciun din lemn foarte usor de realizat

Articole similare

Cum sa-ti ornezi singura hartia de impachetat cadourile

casamea.ro

Locuinta verde te binedispune!

Elena Virlan

Cum construim peretii despartitori din gips-carton Rigips

casamea.ro

Lasă un comentariu