Image default
Amenajari Interioare

10 bucătării luminoase şi primitoare

Nu există o “reţetă minune” care să îţi garanteze obţinerea bucătăriei perfecte. Şi nici nu putem eticheta un anumit tip de bucătărie ca fiind cea ideală. Însă există suficiente elemente care pot transforma o simplă bucătărie într-un spaţiu foarte atrăgător şi prietenos.

În prezent, bucătăriile sunt nu doar nişte simple spaţii pentru gătit, ci şi de socializare, de petrecere a timpului cu cei dragi. Aşadar, avem motive în plus să obţinem un decor cald şi primitor. Materialele naturale, culorile neutre sau pastelate şi accesoriile jucăuşe creează o atmosferă foarte homey în orice bucătărie. Iar farmecul momentelor petrecute acasă este dat tocmai de atmosfera pe care o cream aici şi care ne imprimă acea stare de bine şi de confort.

Spre deosebire de alte materiale, care sunt reci şi inexpresive (precum sticla sau metalul), lemnul creează senzatia de caldură şi oferă decorului un look natural. Prin urmare, finisajele sau mobilierul realizat din lemn va asigura o atmosferă degajată şi familiară. În plus, lemnul se integrează în orice stil de amenajare, de la clasic, provensal şi până la rustic sau vintage.

Ca să te convingem de acest lucru, am pregătit o colecţie de bucătării amenajate în stiluri diferite, dar care au un element în comun, şi anume lemnul. Fiecare dintre aceste bucătării se distinge prin detalii unice, cum ar fi accesorii, culori sau imprimeuri, însă toate sunt luminoase şi foarte primitoare.

Pentru următoarele imagini accesează galeria foto.

Sursa foto: Facebook

Articole similare

Sfatul specialistului: Blackout sau dimout – Draperii ideale pentru ferestre pe timp de vara

Ion Diamandi

Dormitoare cu stil pentru adolescente

RL online

Decoratiuni din materiale reciclabile

Madalina Craciun

Lasă un comentariu