Image default
Home

10 bucatarii fermecatoare finisate cu piatra

Materialele naturale sau cu aspect natural au fost dintotdeauna apreciate pentru atmosfera degajata pe care o creeaza. In plus, incaperile par mai primitoare si confortabile. Unul dintre cele mai utilizate materiale folosite la finisaje este piatra naturala si artificiala.

In ciuda faptului ca piatra este considerata un material rece, bucatariile finisate cu diferite tipuri de piatra sunt calde si primitoare. Daca incaperea primeste suficienta lumina naturala sau beneficiaza de surse de iluminat corespunzatoare, daca piatra este combinata cu materiale mai calde, cum ar fi lemnul, atunci decorul va fi placut si confortabil.

Citeste si: 5 idei cool pentru finisarea peretilor din bucatarie

Piatra poate fi utilizata in diferite tipuri de bucatarii: rustice, exotice, industriale, moderne si chiar minimaliste. De regula, acest material se foloseste pentru finisarea unui perete sau a unei suprafete care se doreste a fi pusa in evidenta (cum ar fi suprafata de deasupra blatului de lucru). Acest lucru este cu atat mai indicat cu cat bucataria ocupa o suprafata mica. In bucatariile mari, se pot finisa cu piatra toti peretii care nu sunt acoperiti cu mobilier.

Citeste si: Placarea cu piatra naturala, o solutie pentru case rezistente si elegante

Articole similare

Cum să recondiționezi mobila veche, simplu și rapid

Alina Boicu

6 ponturi pentru a alege cele mai bune instalatii sanitare

casamea.ro

A dated mirror wall you can’t get rid of? Go around it!

Ana Mincu

Lasă un comentariu