Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

10 bai spectaculoase cu cazi rotunde

Baile se numara printre spatiile greu de amenajat. In primul rand, estetica incaperii trebuie creata in asa fel incat sa nu afecteze latura functionala. Apoi, dimensiunile reduse pot constitui un impediment real in obtinerea unui decor original si spectaculos.

Mai mult ca oricand, baia este tratata ca un loc de relaxare si rasfat al simturilor. Pentru a transforma aceasta incapere intr-un mic centru spa, nu este necesar sa investesti in finisaje si obiecte de lux, ci sa apelezi la cateva trucuri care te pot ajuta sa obtii decorul dorit.

Citeste si: Bai spectaculoase, finisate cu piatra naturala

In loc sa achizitionezi un mobilier extravagant si costisitor, transforma obiectele sanitare in adevarate puncte de atractie ale baii. De exemplu, in locul unei cazi clasice, dreptunghiulare, alege un model rotund, pe care sa il transformi in punctul focal al incaperii.

Locul in care este amplasata cada de baie reprezinta un detaliu important. De exemplu, montarea sa in centru baii va avea un efect vizual mult mai puternic decat daca ar fi lipita de perete. In plus, o cada montata in centrul baii, va face incaperea sa para eleganta si mai sofisticata.

Citeste si: Accesorii inedite pentru baie

In galeria foto iti oferim 10 modele de bai spectaculoase cu cazi rotunde, care te pot ajuta sa-ti gasesti inspiratia.

 

Articole similare

Balansoare pentru exterior si interior

Catalina Coca

Ierburi aromatice si legume la ghiveci

casamea.ro

Gradinaritul, o activitate relaxanta

Elena Virlan

Lasă un comentariu