Image default
Amenajare bucatarie Practic

10 bai in stil marocan

Ceea ce diferentiaza baile in stil marocan, de restul, sunt finisajele si culorile. Imprimeurile care se regasesc la nivelul faiantei si gresiei sunt unice si usor de reperat deoarece contin motive specifice tarii. De asemenea, intr-un interior 100%  marocan veti remarca si interventii la nivelul arhitecturii, care se iau in considerare inca de la inceputul constructiei.

Inainte de a opta pentru o astfel de amenajare, trebuie sa tineti cont de faptul ca baile in stil marocan nu sunt deloc simpliste, avand imprimeuri incarcate si colorate. Albastrul si portocaliul reprezinta culorile de baza ale acestui stil, dar orice nuanta calda poate fi cu succes abordata. Mai mult, atat culorile tari, cat si cele neutre reprezinta solutii viabile pentru acest tip de amenajare. De exemplu, in ceea ce priveste peretii, finisajele din ciment vor fi adesea intalnite.   

Mobilierul pe de alta parte va fi din lemn, cu sau fara incrustatii, cu picturi traditionale, in timp ce in cazul obiectelor sanitare cada in stil clasic este un must, la fel si sauna sau chiuveta placata cu mozaic. Aceasta din urma va avea o forma rotunda in 90% din situatii, fiind adesea inlocuita si cu un vas din cupru sau din ceramica alba.

Articole similare

Cat de mare sa fie camera copilului?

Dan Mazilu

“Abia asteptam sa mobilez acest spatiu!”

Elena Virlan

Tăblii de pat: 25 de idei ingenioase și ușor de realizat

casamea.ro

Lasă un comentariu