Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

10 bai diafane pentru refugiu si relaxare

Chiar daca baia a fost vitregita de drepturi mult timp, in prezent, aceasta reprezinta o camera la fel de importanta ca oricare alta. Ba mai mult, este perceputa ca acel loc in care iti gasesti linistea cateva minute dupa o zi solicitanta si obositoare.

Desigur, este necesara o amenajare pe masura pentru ca acest spatiu sa-ti imbunatateasca starea de spirit. Doamnele si domnisoarele vor prefera un decor cald, primitor, luminos, care sa induca o stare de bine.

In acest caz, sunt binevenite albul, culorile deschise, nuantele pastelate, precum si stilurile care pot fi asociate cu ideea de confort si relaxare: romantic, vintage, provensal etc. Textilele sunt un must have in astfel de bai si prioritate au tesaturile fine, moi, vaporoase, transparente…

Imprimeurie florale folosite cu discretie vor accenta nota feminina si delicata a amenajarii. In incheiere, trebuie sa va mai spunem ca intr-o astfel de baie nu trebuie facut nici un fel de abuz. Chiar si decoratiunile sau obiectele personale trebuie inserate cu masura, pentru ca estetica incaperii sa se mentina curata si aerisita.

Sursa foto: www.pinterest.com

Articole similare

Calendarul lucrarilor de intretinere pentru orhidee

RL online

15 alei prin gradina ta

Georgiana Sfarlea

Sfaturi utile pentru amenajarea unei bai

casamea.ro

Lasă un comentariu