Image default
Amenajare bucatarie Practic

10 bai de inspiratie asiatica

Designul interior insa ne opreste si ne contrazice. Baia trebuie sa aiba personalitate, sa relaxeze si sa fie un spatiu in care sa ne simtim foarte confortabil. HDTV.com ne prezinta 10 bai de inspiratie asiatica, iesite din comun si cu siguranta foarte atractive.  

Cele mai multe dintre imaginile prezentate mai sus cuprind bai spatioase, insa foarte multe dintre elementele prezente pot fi imprumutate si pentru spatii mai mici.

In general influentele care predomina in modelul asiatic de amenajare interioara sunt imprumutate din simbolistica zen si din natura. Inclinatia este spre culori cat mai calde si mai primitoare, iar designerii nu se sfiesc sa foloseasca materiale extrem de diverse de la lemn si otel pana la tapet sau la piese pictate manual.

Ideea de confort este subliniata pana intr-acolo incat baia “fura” o piesa de mobilier specifica livingului sau bibliotecii: fotoliul. Ferestrele primesc la randul lor draperii, perdele sau rame din lemn.  

Incet-incet camera de baie devine o incapere cheie pentru mentinerea unitatii vizuale a locuintei si isi castiga dreptul de a fi pe langa o incapere de serviciu si un loc elegant si cu personalitate. 

Articole similare

Greseli de evitat atunci cand iti redecorezi sufrageria

casamea.ro

Textile de vara in dormitor

Mariela Vanu

Dormitor cu decor odihnitor

Elena Virlan

Lasă un comentariu